VideoTutorials-bg.com

Изберете желания от вас урок

Научете Adobe Illustrator - Урок 6
В този урок от серията ще научите повече за цветовете и различните методи за оцветяване на обекти. Ще разберете как да променяте прозрачността на обектите. Също така ще Ви покажа как да слагате различни четки за окунторяване на обекти и за прилагане на различни шарки и градиенти.
Оценка: 6.29 Сложност: ниска От: mitko_uz
CorelDraw - урок 3
В урока ще се научите да работите с перфектните фигури в програмата. Също под инструментите на Basic Shapes, Arrow Shapes и други.
Оценка: 7.76 Сложност: ниска От: miro91
CorelDraw - урок 2
В урока ще се научите да чертаете фигури с CorelDraw. Интрументите които ще ползваме са rectangle tool, elipse tool, polygon tool, start tool и други.
Оценка: 6.55 Сложност: ниска От: miro91
Научете Adobe Illustrator - Урок 5
В този урок от серията ще се запознаете с инструмента Pencil и неговите настройки. Също така ще нарисуваме кутията за моливи и ще оцветим цялата рисунка с инструмента Live Paint Bucket.
Оценка: 8.09 Сложност: ниска От: mitko_uz
Лого на Windows Vista
В урока ще векторизираме логото на уиндолс виста, като ще се научите да ползвате, няколко инструмента, и обции на CorelDraw.
Оценка: 7.51 Сложност: ниска От: miro91
Научете Adobe Illustrator - Урок 4
В този урок от серията ще разберете как да нарисувате векторен молив. В урока ще упражните знанията си за подравняване и селектиране от миналите уроци, а ще се запознаете и с нови техники и тънкости.
Оценка: 7.69 Сложност: ниска От: mitko_uz
Научете Adobe Illustrator - Урок 3
В този урок от серията ще разберете повече за подравняването и селектирането на обекти в програмата. Ще се запознаете и със Star tool.
Оценка: 7.75 Сложност: ниска От: mitko_uz
CorelDraw - урок 1
Ще се запознаете с работната среда, менютата в програмата и инструментите от tool box-а. Ще разберете какво е обект и какви параметри има.
Оценка: 6.53 Сложност: ниска От: miro91
Научете Adobe Illustrator - Урок 2
В втория урок от серията ще се научите да селектирате и групирате обекти.
Оценка: 7.05 Сложност: ниска От: mitko_uz
Научете Adobe Illustrator - Урок 1
В първия урок от серията ще се запознаете с работната среда на Adobe Illustrator. Както и ще научите малко за подравняването на обекти.
Оценка: 7.31 Сложност: ниска От: mitko_uz
Векторен Орб
В този урок за Adobe Illustrator ще разберете как да си направите векторен орб. Ще научите нови техники, свързани с прозрачността, режимите на смесване, градациите, както и за инструмента Blend.
Оценка: 8.58 Сложност: ниска От: mitko_uz
Модерни кръгчета
Тези доста популярни кръгчета ще можете да правите и Вие след като изгледате видео урока.
Оценка: 7.9 Сложност: средна От: carnophage